Producerea săpunurilor

Săpunul produs de ,,Good Times” S.R.L este pur ecologic, care vă permite să percepeţi atingerea naturii pe piele.

Săpun cu muşeţel

Un sapun pe care ţi-l doreşti mereu ca prezenţă în casa ta, are efect calmant, antiinflamator, antiseptic, emolient, antialergic si cicatrizant.

Săpun cu lăvănţică

Săpunul natural de levănţică ne alintă pielea obosită, prin parfumul lui ne induce o stare de relaxare, reducînd anxietatea şi stresul. Curăță în profunzime, asigură o hidratare masivă și catifelează.

Săpun cu ulei de măsline

Săpunul natural cu ulei de măsline este un săpun fără aromă şi coloranţi. Este ideal pentru îngrijirea pielii uscate, oferind umiditate plus pentru piele, şi a arsurilor solare precum şi pentru hrănirea firului de păr. Perfect atât pentru faţă cât şi pentru corp.

Săpun cu trandafir

Săpun de trandafir purifică, tonifică şi catifelează epiderma. Dezinfectează pielea şi o apară de agenţii externi. Netezeşte şi întinereşte obrazul. Combate acneea şi reduce vizibil ridurile fine, impiedicând apariţia lor. Se ştie că petalele de trandafir pot ucide anumite bacterii în câteva minute.

Săpun cu citrice

Un săpun exfoliant cu miros proaspăt de citrice, tonic excelent al epidermei, înviorător și relaxant. Îmbinarea uleiurilor naturale cu uleiurile esențiale de portocale și lămâi îl recomandă ca un foarte bun săpun antiacneic, în special pentru adolescenți.

Săpun cu mentă

Săpunul de mentă este perfect pentru piele sensibilă şi ten acneic, este răcoritor, calmant, stimulator și tonifiant, ajutând la calmarea arsurilor solare, mâncărimii, inflamațiilor. Este un bun remediu pentru pielea intoxicată, congestionată, acneica, ce îmbunătățește circulația sângelui.

Săpun cu aloe vera

Un săpun activ, tenace și foarte răzbătător. Își are clientela lui fidelă, fiind necesar atât celor cu tenul acneic, cât și celor cu pielea sensibilă ori grasă.Spiritul lui mereu verde se asortează perfect cu cei care știu să se bucure de viață, să nu se complice prea mult. Aloe vera era considerată de către faraoni “elixirul vieții lungi”, hidratează excelent pielea și o împiedică să îmbătrânească prematur.