Producerea lumânărilor cu arome

Aroma vă aparţine!

Lumânări cu aromă de mentă

Potrivit cercetătorilor, menta are efecte care pot ajuta la reducerea frecvenţei durerilor de cap. Aşadar, atunci când simţiţi că aveţi o migrenă dupa o zi obositoare la locul de muncă, nu vă îngrijoraţi dacă nu aveţi ulei esential de menta, este suficient sa aprindeti o lumanare cu aroma de menta si efectul este acelaşi.

Lumânare cu aromă de trandafir

Lumânarea îşi păstrează culoarea pe toată durata arderii pentru că este colorată în profunzime. Are un miros plăcut de trandafir care îţi crează o atmosferă foarte deosebită.

Lumânare cu aromă de citrice

Atunci când vreai să creezi o atmosferă relaxantă în propria locuinţă sau la birou, apeleaza la aceste lumânări parfumate cu aroma de citrice, care te vor ajuta sa te relaxezi, dându-ţi o stare de bine.

Lumânare cu aromă de vanilie

Lumânările parfumate sunt des folosite în aromaterapie! Creează-ţi o atmosfera plăcută în camera cu această lumânare parfumată cu aromă de vanilie.

Lumânare cu aromă de scorţişoară

Scortişoara este unul dintre cele mai parfumate ingrediente! Îţi aduce aminte de copilărie şi de cozonacii pe care-i făcea bunica de sărbători! Cu un miros puternic, scortişoara este ideală în tratarea răceliilor şi a indigestiilor. Daruieşte aceasta lumânare parfumată cu aroma de scortişoară prietenilor tăi cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Lumânare cu aromă de lăvănţică

Lavanda este un bun calmant în cazul nevrozelor, psihozelor şi al depresiilor, diminuează agitaţia şi agresivitatea şi ajuta în cazul insomniilor – ai toate motivele să ţii în casă lumânări cu aroma de lăvănda şi să le aprinzi în orice moment din zi şi din noapte.