Producerea ceaiurilor pentru baie

Ceai cu muşeţel

Musetelul este folosit de sute de ani in medicina traditionala, pentru proprietatile sale antiinflamatorii, antioxidante si astringente. Consumat sub forma de ceai sau capsule/comprimate sau diverse forme de administrare, musetelul a fost utilizat pentru ameliorarea ranilor, ulcerului, eczemelor, iritatiilor durerilor reumatice si hemoroizilor, dar si pentru a diminua simptomele racelii, de exemplu. Ceaiul de musetel este folosit des si pentru ameliorarea inflamatiilor cavitatii bucale sau a gingiilor, dar si ca sedativ pentru a reduce anxietatea. Are unele efecte de relaxare a problemelor digestive, intre care starile de greata, diareea si indigestia.

Ceai cu mentă

Unul din principalele beneficii ale ceaiului de mentă este acela că are o puternica acţiune antistres. Băut înainte de culcare, ceaiul de menta va ajuta sa va relaxati si induce starea de somn. Menta diminuează notabil si simptomele cauzate de anxietate şi stres ca migrenele, durerile de cap sau deranjamentele stomacale.

Ceai de tei

Administrarea procedurilor de baie regulat cu ceai de tei îmbunătăţeşte funcţia sistemului cardiovascular, având efect calmant în caz de stres, nervozitate sau tulburări digestive pe fond nervos. De asemenea, ajută la detoxifierea organismului datorită proprietăţilor sudorifice şi astfel duce la eliminarea toxinelor din corp prin transpiraţie.

Ceai din citrice

Aromat datorită fructelor delicate ceaiul de citrice aduce o stare de liniște, eliminând agitația nervoasă, oferindu-ți plăcerea de a te bucură pe îndelete de o ceașcă de ceai. Ceaiul este recunoscut pentru eficacitatea să în tulburările digestive.

Ceai cu melisă

Este un excelent calmant nervos, fiind recomandată contra durerilor de cap, care apar pe fond de stres şi de suprasolicitare, contra insomniei, contra tulburărilor digestive care apar pe fond nervos, excelent remediu pe termen lung contra Alzheimerului, contra tulburărilor de memorie post-traumatice, precum şi contra tulburărilor de memorie produse de problemele vasculare cerebrale, eficient împotriva hipertiroidiei.

Ceai cu măcieş

Ceaiul de măcieş este unul din cele mai cunoscute remedii populare. El este folosit de secole pentru cresterea imunitatii organismului si in general pentru a mentine starea generala de sanatate. Prin continutul de vitamine si minerale el devine eficient in tratamentul racelilor, tusei si gripei, reducerea colesterolului din sânge şi ameliorarea durerilor menstruale si de dinţi.

Ceai cu cimbru

Ceaiul de cimbru are o aromă specifică și destul de puternică, ce acționează ca un excelent stimulant și tonic. În plus, datorită conținutului de timol, acesta are proprietăți antiseptice. Poți folosi ceai de cimbru pentru a vindeca răni, infecții oculare și tăieturi .

Ceai mix

Ceaiul mix se face la comandă după preferinţele clientului.